top of page
Skjermbilde 2023-02-07 kl. 21.40.44.png

11. –18. jun.2023

Himmelsk Retreat på Karpathos 


https://m.facebook.com/events/635342731592664/
 

Hjertelig velkommen til en deilig retreatuke på den greske, vakre øya Karpathos. En liten, autentisk perle av en øy, beliggende i det azurblå Middelhavet.

Irene Hessling og Lise H. Bjørvik har gleden av å inviterer deg til en hel uke fylt med sol og varme, ulike typer yoga, lydbad, meditasjon, velvære, lokal gresk mat, turkisblått hav, koselige utflukter og deilig nærvær med deg selv og andre likesinnede.

Vi bor godt på Kathys Island, et lite retreatsted med kun 12 rom, som ligger for seg selv på vestsiden av Karpathos, med utsikt over havet. Stedet er drevet av nydelige Kathrine Brustad, som er norsk og har bodd på Karpathos de siste 10 årene.

Denne retreaten, i regi av Magenta Yoga, ledes av Irene Hessling og Lise H. Bjørvik, som begge har lang fartstid innen yoga, meditasjon, lydhealing og selvutvikling.

Vi bor i hyggelige dobbeltrom, med egne, enkle bad og balkong med fantastisk havutsikt.
Vi får servert tre velsmakende, sunne måltider hver dag, alle bestående av ferske, lokale råvarer, tilberedt med stor kjærlighet.

Hver morgen og ettermiddag møtes vi ute på yogaplattingen for en deilig stund på matta hvor vi utforsker kropp og sinn ved hjelp av yoga, meditasjon, lydbad og andre teknikker.
Resten av dagen står til din rådighet, som du kan nyte med forfriskende havbad, soling, fottur, massasje og hvile.

To av dagene er du invitert med på utflukt. En dag til en skjønn, liten badeby med langstrakte strender og hyggelige tavernaer. En annen dag til Olympos, en perle av en gresk liten landsby, hvor solnedgangen er noe av det vakreste vi har sett. Begge utfluktene er mindre enn en times kjøring unna. Ønsker du å utforske mer av øya er du velkommen til å gjøre det på egenhånd.

Pris for retreaten er kr 14 900,- for innlosjering i delt dobbeltrom.
Enkeltromstillegg kr 3 500,- for hele oppholdet.

Prisen inkluderer:
- 7 netter i delt dobbeltrom
- 3 deilige måltider pr dag
- All yoga, meditasjon og lydbad
- En utflukt til fjellandsbyen Olympos
- En strandutflukt til Lefkos
- All transport på øya til og fra flyplassen

Her kan du lese mer om:
Retreaten: www.magenta.yoga
Kathys Island: Kathys Island Retreat
Lise Bjørvik: www.magenta.yoga

Påmeldingen er bindende og skjer ved å sende en mail til: lise@magentayoga.no
Hjertelig velkommen til en himmelsk retreat.

bottom of page